Tag på klatreferie med ungerne

Kan du lide at klatre? Så er du i samme situation som rigtig mange danskere. Klatresporten er nemlig ved at blive en meget populær sport, som dyrkes af både unge og ældre. Klatring er en rigtig god form for motion, og man kan dyrke klatring på det niveau, som man nu engang evner: Du kan vælge at klatre indendørs i beskyttede haller med sikkerhedsline, og du kan vælge at klatre i det fri og måske ligefrem træne dig op til bjergklatring eller klatring på is. Kort sagt er der alle muligheder for at komme til at klatre, så du kan få dine behov for motion, spænding og naturoplevelser opfyldt på én gang.

Har du børn, vil vi opfordre dig til at inddrage dem i dit klatreliv så snart de kan være med. Klatring er en sport, der lærer børnene at samarbejde , tage hensyn til hinanden, og det styrker deres motorik.

En god måde at få børnene engageret i klatring på er at arrangere en ferietur, hvor klatring indgår som en aktivitet. Så kan I tage på klatreture i løbet af dagen og hygge jer sammen, når I holder fri fra de fysiske ting. Familiehygge bliver ekstra værdifuld, når det er kronen på værket efter at man har foretaget sig noget sammen.

Find det rigtige tøj til børnene

Skal I på klatreferie sammen, skal der også noget nyt tøj til. Ikke alene skal klatreudstyret være i orden, klatreskoene passe og klatretøjet være stærkt og solidt. Der skal også noget rart tøj til at bruge, når I skal hygge jer sammen om aftenen eller bruge ledige tidspunkter til at tage på udflugter til de nærliggende byer eller i forlystelsesparker. I kan bruge tid før ferien og sammen gå på https://kidsbrandstore.dk/, hvor I kan finde alt det tøj, der skal bruges til en ferie. https://kidsbrandstore.dk/ er en kæmpe webshop med alverdens tøjbrands til børn og unge, og I kan simpelthen finde alt, hvad der skal bruges. På https://kidsbrandstore.dk/ er der alt fra pænt tøj til festbrug over casual wear til tøj med et sportsligt udtryk.

I kan finde det tøj, I skal bruge til ferien på https://kidsbrandstore.dk/, og vælger I det rette, har ungerne tøj til skolebrug og fritid hele det næste år.

Klatring i hele verden

I kan tage på klatreferie hele familien mange steder i verden. Det er vigtigt at vide, at man ikke behøver at tage så langt væk for at finde gode klatresteder, som også passer til børns fysik. Der er for eksempel gode muligheder tæt på i Sverige, hvor Kullen er kendt som et godt klatrested for familier, men I kan også finde gode klatresteder inden for landets grænser – nemlig på Bornholm.

Leder klatretrangen jer til mere fjerne steder, er der masser af muligheder i Europa, hvor I kan klatre i naturen i England, Tyskland, Frankrig og hele Sydeuropa – ja, kun fantasien sætter grænser for, hvor I kan tage på klatreferie. Husk at vælge et sted, hvor hele familien kan være med, så børnene fra starten kommer til at synes om klatring som en dejlig sport.