Bliv klar til sommeren klatre-hikes

Den tid nærmer sig, da det igen bliver skønt at tage på hikes med klatring. Når vejret bliver lysere og mildere, trækker det i alle klatrere for igen at komme ud i naturen og klatre i mere eller mindre udfordrende terræn. Du har selvfølgelig gennemført klatretræning i vinterhalvåret, så du er i form til de udendørs strabadser. Men hvad er det en god idé at have i rygsækken ud over forskelligt klatreudstyr, som du selvfølgelig har overblik over? Her er et par ideer.

Lidt til maven

Det første råd er at huske at have lidt med til at holde maven mæt med og systemet i gang. Prøv for eksempel chiaknækbrød fra WASA, som er et flerkornsbrød med de proteinrige chiafrø. Det giver dig kræfter – kulhydrater fra kornet og proteiner fra chiafrøene, så du får tilgodeset hele din forbrænding. Du kan supplere dit chiaknækbrød med forskellige andre ting – lidt ost, frugt, grønt til at gnaske og nogle bananer, som er gode for energidepoterne og din mave.

Husk også forbindingsgrej og udstyr til førstehjælp. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude, og skulle det ramme dig, er det godt at kunne klare sig, til man kan få mere seriøs hjælp, hvis det skulle være nødvendigt.