Indret klatreklubbens klubhus med flotte plakater

Én ting er at klatre – en anden er at nyde det gode samvær i klatreklubben, som for mange også er en vigtig del af det at være aktiv klatrer. Klatring er blevet en populær sport, og mange har derfor glæde af et medlemskab i en klatreklub, så de kan udveksle erfaringer, snakke om klatregrej, det rigtige tøj og udstyr – og ikke mindst hygge sig med beretninger om de steder, hvor de har klatret.

Indret jeres lokaler hyggeligt

Hører du selv til de glade medlemmer af en klatreklub, vil du også have glæde af, at jeres lokaler bliver flotte og indbydende at opholde sig i. Her er nogle tips til, hvad I kan gøre for at gøre jeres lokaler lækre og hyggelige:

  • Dekorer væggene med flotte og dekorative plakater, som I på webshoppen Gallerix-home.dk kan finde i mange størrelser og med mange forskellige slags motiver. I kan for eksempel finde plakater med motiver fra naturen, hvor I klatrer, eller finde plakater med motiver, der kan inspirere jer til den næste klatrerejse.
  • Indret et hjørne med nogle magelige lounge-møbler, som I kan slænge jer i og bruge, når I vil have en hyggelig snak. Bløde puder, lune tæpper og et par gode skamler vil også være en nyttig del af denne del af indretningen.
  • Lav også et kaffehjørne, hvor i kan servere en god kop kaffe. Danskerne elsker kaffe, og der er ikke noget, der kan få en god snak om bedrifterne på klatrevæggen eller ude i naturen på gled som en god kop kaffe.

Husk, at det er vigtigt at give plads til hygge og samvær, og klublokalerne skal indbyde til det.