Fordele og ulemper ved klatring som aktivitet på date

Dating kan være både nervepirrende og spændende. For nogen er det helt naturligt, og for andre kommer det med kaotiske tankebaner. Det kan derfor være en hensigtsmæssig idé at overveje aktiviteter til kommende dates. Her kan klatring være aktuelt. Sporten er i udvikling, så lad os kigge på, hvornår det er en god plan. Et par indledende forbehold er på sin plads, inden vi kigger på de mange fordele.

Bagsiden af medaljen

Klatring er nok ikke den bedste idé, hvis man er i gang med at planlægge en første date. Det er en humørfyldt oplevelse, som med sikkerhed udvikler trygheden blandt parterne, men den passer ikke til alle. Inden man beslutter sig for, at klatring er det helt rigtige, så skal man sikre, at valget sker på baggrund af ubekymret interesse hos begge.

For det er nok ikke alle og enhver, der ser frem til måske at svede foran den nye interesse. Og selvom mange vel nok ser klatresportens dresscode som et plus på en date, så kan det også være grænseoverskridende, hvis man endnu ikke er fuldstændig tilpas i selskabet. Det kan også være, man overvejer at besøge en hårklinik som Nordic Hair Clinic for at fremme selvværdet. I sådan et tilfælde er det muligvis heller ikke ideelt, når man ærgrer sig over et begyndende hårtab, som den potentielle partner får eksponeret i et nyt lys fra toppen af klatrevæggen.

De store fordele

Hvis alle er trygge omkring aktiviteten, så kan klatring og bouldering til gengæld også være en fantastisk idé! Man behøver ikke have erfaring. Hvis begge er uprøvede i disciplinen, så kan det være en sjov måde at komme hinanden ved over en fælles udfordring.

Det betyder ikke, at det skal være en konkurrence. Målet er ikke at få vabler eller vise frem. Det handler om at have det sjovt og dele en oplevelse. Rammerne er med til at fremme rigtig god samtale. Og bare fordi man befinder sig i et klatrecenter, betyder det ikke, at tiden udelukkende benyttes på væggene. Der vil ganske automatisk opstå pauser, som opfordrer til naturlig samtale, og det er et godt grundlag for en fantastisk date.