Bliv arrangør af klatrerejser

Er klatring din store interesse, og bruger du meget tid på klatresteder i Danmark og udlandet, så har du måske også lyst til at tjene penge på din passion.

Du kan fx starte et rejsebureau, som arrangerer klatreture og bjergbestigning i Danmark og udlandet. Har du brug for et erhvervslån til at starte din virksomhed, så tilbyder Qred.com erhvervslån til favorable priser. Med en startkapital bliver det muligt for dig at realisere dit firma og tilbyde spændende aktivrejser, hvor man kan klatre i spændende områder og bestige bjerge. I udlandet findes der mange flotte naturområder, hvor man kan klatre og få en oplevelse for livet. Du har sandsynligvis allerede selv besøgt nogle af disse steder, når nu du er vild med klatring.

Brug din viden og erfaring

Fordelen ved at selv at være erfaren i at klatre er, at du kan bruge din viden til at rådgive kunder, som gerne vil på en klatreferie. Det bliver dermed nemmere at skræddersy rejser, som passer til den enkelte kundes behov og eventyrlyst. Ønsker kunden at bestige Kilimanjaro i Afrika, eller vil kunden gerne på en klatreferie til Norge eller Sverige, så kan du nemt imødekomme kundens ønsker, når du selv har konkret erfaring med at klatre de pågældende steder.

Skræddersy unikke oplevelser

Unikke oplevelser betyder noget særligt for mange. De tider er forbi, hvor vi alle skulle tage på den samme slags rejse. I dag vil folk gerne have individuelle rejser, som de selv kan være med til at sætte deres præg på. Mange vil også gerne være aktive på deres ferie og ud i naturen. Derfor er en klatreferie en god ide for mange. Det er selvfølgelig vigtigt, at folk har prøvet at klatre, og at de har klatresko og andet sikkerhedsudstyr, før de bliver sendt af sted på en klatrerejse.

Uddan dig til klatreinstruktør

Du kan fx også arrangere rejser, hvor du selv tager med til udlandet for at være klatreinstruktør. Det vil dog kræve, at du selv er certificeret klatreinstruktør. Det er ikke nok, at du bare har mange års erfaring med at klatre. Du skal uddannes som klatreinstruktør. Hvis du fx også har tidligere erfaring som rejseguide, vil det også være et ekstra plus. Mulighederne er mange, når du vælger at starte op som selvstændig arrangør af klatrerejser, og du kan dele din glæde ved at klatre med mange andre mennesker.